flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники відвідали Північний апеляційний господарський суд

12 грудня 2019, 17:16

 

У Північному апеляційному господарському суді 12 грудня 2019 року проходив «День відкритих дверей».

Судову установу відвідали студенти четвертого курсу та магістри Київського університету права НАН України.

Під час заходу майбутні правники мали можливість побувати на судових засіданнях та на практиці ознайомитися з порядком розгляду господарських справ.

Після засідань, студенти відвідали Управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів, Відділ управління персоналом та антикорупційного моніторингу та Управління аналітично-статистичного забезпечення роботи суду.

 

  

    

 

Ірина Тереля, начальник Управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів, розповіла студентам про структуру управління, автоматизований розподіл справ, здійснення реєстрації вхідних та вихідних документів, відправки справ та кореспонденції.

Начальник Відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу Альона Маковей познайомила студентів з кадровою роботою та основними завданнями відділу.

Світлана Тюріна, начальник Управління аналітично-статистичного забезпечення роботи суду, розказала студентам про головні обов’язки та значення роботи управління, збирання і опрацювання статистичної інформації, здійснення аналізу та узагальнення судової практики.

Наприкінці заходу, заступник голови суду Анатолій Верховець та заступник керівника апарату суду Анатолій Овчаренко поділилися власним досвідом роботи у судовій системі та безпосередньо в Північному апеляційному господарському суді, а також розповіли про діяльність суду та відповіли на питання студентів.