flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось обговорення трендів реформи публічного адміністрування та HR менеджменту в українських судах

29 листопада 2019, 13:37

28 листопада 2019 у місті Києві Державною судовою адміністрацією України разом із Проектом ЄС «Право-Justice» проведено круглий стіл «Вдосконалення бізнес-процесів та HR менеджменту в українських судах. Тренди реформи публічного адміністрування».

Для обговорення вказаних тем на круглий стіл було запрошено керівників апаратів судів, представників Державної судової адміністрації України та експертів Проекту ЄС «Право-Justice».

Від Північного апеляційного господарського суду на заході були присутні керівник апарату Ольга Пасічник та головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації Аліна Дронова.

Захід розпочав Олег Дробинський, начальник управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України, який розповів про основні принципи формування кадрової політики в судах, а також про виклики та потреби в кадровому забезпеченні.

Учасники засідання, також, дізналися про кращі європейські практики організації бізнес-процесів в судах, які представив міжнародний експерт Ярослав Гвіздак, та ознайомилися з трендами реформи публічного адміністрування під час виступу Оксани Лесик, національної експертки з питань HR.

Наприкінці заходу, керівник апарату Сьомого апеляційного адміністративного суду Олена Мілієнко поділилася досвідом впровадження найкращих практик адміністрування та технологій на прикладі власного суду.