flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Північного апеляційного господарського суду з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

23 серпня 2019, 12:23

  

Шановні співвітчизники!

Колектив Північного апеляційного господарського суду

щиро вітає з визначними державними святами –

Днем Державного Прапора України

та 28-ю річницею від дня проголошення незалежності нашої країни!

 

 

 

З нагоди цих свят за підтримки колективу Північного апеляційного господарського суду з 20 по 23 серпня 2019 року в Центральному будинку офіцерів Збройних сил України проведено виставку близько 50 народних бойових прапорів з акції «Козацький прапор навколо світу», «Народний бойовий прапор» та «Український прапор – прапор Перемоги»,  більше 250 фотографій на цю тематику, а також військових шевронів, вимпелів, наліпок на військову техніку та іншого. 

 

Переглянути репортаж Право TV можна за посиланням: https://youtu.be/4kavik-jIZA

 

До акції «Народний бойовий прапор» та «Український прапор – прапор Перемоги», ініціатором та організатором яких став художник - волонтер Олег Ганжа, приєдналися колектив Північного апеляційного господарського суду (раніше – Київського апеляційного господарського суду) та сотні волонтерів як з України, так і з-за кордону.

За час дії акцій «Народний бойовий прапор» протягом 2014-2019 років для військових частин, з’єднань та їх підрозділів Збройних сил України було виготовлено більше 50 народно-бойових прапорів та близько 1000 їх копій, а також сотні почесних відзнак військових частин, військових шевронів, вимпелів, наліпок на військової техніки, плакатів.

 

    

 

     

 

 

Колектив Північного апеляційного господарського суду висловлює щиру вдячність художнику - волонтеру Олегу Ганжі за його тривалу та натхненну роботу з розробки ескізів та виготовлення прапорів.

Олег Ганжа за цей час особисто був біля 70 разів в зоні проведення АТО та ОСС на Сході України та має за свою діяльність понад десяток почесних відзнак, серед яких медаль «За оборону Авдіївки» та більше 50 грамот і подяк.

 

 

Північний апеляційний господарський суд, також, висловлює велику подяку судді Олександру Гаврилюку, який не тільки протягом майже 5 років бере участь в цій акції, але й займався організацією, підготовкою та безпосереднім проведенням виставки народних бойових прапорів у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України.

 

 

 

Колектив Північного апеляційного господарського суду, також, вітає помічника судді Олександра Іванова, який під час проведення АТО на Сході України захищав територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, з національними святами – з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України.

 

              

 

 

У цей святковий день зичимо злагоди та миру нашій Державі,

добробуту й родинного тепла кожному українцю!

Нехай серця будуть сповнені гордістю за нашу Батьківщину,

вірою та наснагою на добрі справи в ім’я процвітання

незалежної Української держави!