flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Північному апеляційному господарському суді розпочалося анонімне опитування відвідувачів суду

18 червня 2019, 10:12

18 червня 2019 року в Північному апеляційному господарському суді розпочинається добровільне анонімне опитування відвідувачів – учасників проваджень з питань діяльності суду, яке триватиме до 27 червня 2019 року.

Респондентам пропонується заповнити бланки анкет та відповісти на питання, що стосуються інформаційної та архітектурної доступності суду, ефективності організації роботи суду та здійснення судочинства.

Паперові бланки анкет можна отримати на першому поверсі суду (м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А) та залишити в скриньці для заповнених анкет.

До паперових анкет суду надано, також, бланки анкети анонімного опитування в рамках дослідження на тему «Господарський суд як суб’єкт запобігання злочинам в Україні».

 

Опитування, також, можна пройти онлайн шляхом заповнення електронної форми анкети на офіційному сайті Північного апеляційного господарського суду за посиланням нижче.

 

Перейти до заповнення електронної анкети

 

Звертаємо Вашу увагу, що опитування є добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки роботи суду.

Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Інформація отримується з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи та підвищення рівня довіри громадян до суду.

 

 

 Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні! Ваша думка є важливою для нас!