flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ провела підготовку прес-секретарів місцевих та апеляційних судів

30 травня 2019, 17:30

З 27 по 29 травня 2019 року в Шостому апеляційному адміністративному суді проходило навчання, організоване Національною школою суддів України, для прес-секретарів місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Підвищували кваліфікацію більше тридцяти спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ судів. Від Північного апеляційного господарського суду в навчальному курсі брала участь головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації суду - Аліна Дронова.

Під час навчання прес-секретарі судів слухали лекції про кризові комунікації, взаємодію суду та ЗМІ, організацію роботи прес-служби в суді, написання новин, медіа-моніторинг та етику українського ділового мовлення. Здобуті знання закріплювали виконанням практичних завдань.  

Протягом триденного курсу слухачі, також, мали можливість обмінятися корисним досвідом організації та здійснення комунікаційної діяльності судів, представники яких були присутні на навчанні.