flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено обговорення результатів аудиту поточного стану створення ЄСІТС

26 квітня 2019, 11:20

 

25 квітня 2019 у місті Києві відбулось розширене засідання Постійної комісії Вищої ради правосуддя з питань Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, яке було організовано Вищою радою правосуддя та Проектом ЄС «Право-Justice».

На заході обговорювались ключові питання створення Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС), а саме результати експертного аудиту поточного стану роботи ЄСІТС, пропозиції до Положення, зібрані Постійною комісією, проблематика запровадження Вищою кваліфікаційною комісією суддів України електронного суддівського досьє, питання взаємодії із іншими реєстрами та базами даних тощо, а також рекомендації міжнародних експертів щодо досвіду запровадження «електронного правосуддя».

В обговоренні вказаних питань взяли участь представники органів та установ сфери юстиції, органів судової влади, а також національні та міжнародні експерти.

До участі у заході від Північного апеляційного господарського суду було запрошено голову суду Олега Хрипуна та керівника апарату Ольгу Пасічник.

 

Докладніше про захід: http://www.vru.gov.ua/news/4922