flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено публічне обговорення проекту Типового положення про прес-службу, представленого ГО «Вектор прав людини»

28 березня 2019, 10:25

 

Громадською організацією «Вектор прав людини», за участю Центру політико-правових реформ, проведено круглий стіл «Прес-служби судів: час змін», на якому було представлено проект Типового положення про прес-службу апеляційного суду та рекомендації змін до Типової посадової інструкції прес-секретаря суду.

 

27 березня 2019 у місті Києві під час проведення круглого столу «Прес-служби судів: час змін» відбулось обговорення проекту типового положення про прес-службу апеляційного суду та рекомендацій щодо змін у Типову посадову інструкцію прес-секретаря суду.

Проекти документів представили член правління ГО «Вектор прав людини» Назарій Боярський та експерт – правник Тарас Гук.

Крім вказаних вище проектів, присутні на заході експерти – заступник голови правління Центру політико-правових реформ Роман Куйбіда та директорка ГО «Вектор прав людини» Валерія Рибак розповіли про роль комунікацій у впровадженні судової реформи, стан розвитку прес-служб апеляційних судів, а також причини необхідності впровадження єдиних стандартів роботи.

 

 

Для обговорення вказаних тем на круглий стіл було запрошено представників установ судової влади, медіа, громадських організацій, міжнародних організацій та організацій-донорів, які підтримують проведення судової реформи та розвиток громадянського суспільства.

Від Північного апеляційного господарського суду на заході були присутні керівник апарату Ольга Пасічник та головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації Аліна Дронова.