flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся навчальний семінар від міжнародних експертів з Польщі «Комунікаційні виклики судової влади в сучасному суспільстві»

28 січня 2019, 11:31

 

У м. Києві 23-24 січня 2019 року проходив інтерактивний семінар «Комунікаційні виклики судової влади в сучасному суспільстві», що був організований Проектом ЄС "Право-Justice" за участі Комітету Ради суддів України з питань комунікації з міжнародними організаціями.

У семінарі брали участь судді-спікери, прес-секретарі судів, представники Державної судової адміністрації України, Вищої ради правосуддя, Національної школи суддів України та журналісти. До участі у тренінгу від Північного апеляційного господарського суду було запрошено головного спеціаліста із забезпечення зв’язків зі ЗМІ Аліну Дронову.

 

 

 

 

 

На заході міжнародні експерти з Польщі Ярослав Гвіздак та Лукаш Боярський представили тематичне дослідження поточної ситуації в польській судовій системі в контексті модельних судів, а також поділилися досвідом Польщі з комунікації судів та громадськості. Крім усних лекцій, учасники семінару виконували практичні вправи та «мозкові штурми», котрі були спрямовані на вдосконалення навичок та здобуття знань з комунікації судів та суддів з представниками громадськості, засобами масової інформації, іншими гілками влади, юристами та громадськими організаціями.