flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив ПАГС організував дитяче свято з нагоди 20-річчя Коростенського міського центру соціальної підтримки дітей та сімей «ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ»

04 жовтня 2023, 17:22
2 жовтня Коростенський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей "Віри, Надії, Любові" відзначав особливий ювілей — 20 років. 
Протягом цих неймовірних років Олена Станіславівна, засновниця та директорка цього осередку, працює з великим серцем, надаючи тепло та безмежну підтримку дітям та сім'ям.
Метою установи є створення безпечного та турботливого середовища для тих, хто найбільше цього потребує, допомагаючи їм знаходити нові можливості та шляхи соціалізації.
З нагоди такої важливої події судді ПАГС організували свято для дітей, а також допомогли облаштувати майданчик для дітей та яскраву вивіску для дитячого будинку.
 

▶️ переглянути відео на Youtube-каналі Північного апеляційного господарського суду

 

Дякуємо Олені Станіславівні та всім, хто долучився до цього чудового свята. Спільно ми можемо дарувати дітям радість, затишок і надію на щасливе майбутнє. Нехай цей дім завжди буде наповнений теплом, ласкою та щирим дитячим сміхом!