flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/6624/17 (Бєлаш С.В., Заікін А.Ю., СГВК «Аграрій», Манонін С.М., ТОВ «Агробуд», Прийма Є.А., Пулавський А.А.)

07 листопада 2018, 10:43

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 25.10.2018 у справі № 910/6624/17 (головуючий суддя: Пономаренко Є.Ю.) за первісним позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу «АГРАРІЙ», Маноніна Сергія Миколайовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОБУД», Заікіна Артема Юрійовича та  Бєлаша Сергія Вікторовича , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Нацина-Марченко Оксани Олександрівни та Херсонської міської ради в особі Відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні першого позивача – Прийма Євгена Андрійовича, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні першого відповідача – Пулавського Андрія Анатолійовича про визнання недійсним та скасування рішення, визнання недійсним статуту, визнання недійсними договорів, зобов’язання вчинити дії та за зустрічним позовом Заікіна Артема Юрійовича до Сільськогосподарського виробничого кооперативу «АГРАРІЙ» про визнання права власності на частку у статутному капіталі та за зустрічним позовом Бєлаша Сергія Вікторовича до Маноніна Сергія Миколайовича про визнання права власності на частку у статутному капіталі, прийняти апеляційні скарги Бєлаша Сергія Вікторовича та Заікіна Артема Юрійовича на рішення Господарського суду міста Києва від 07.06.2018 у справі № 910/6624/17 до провадження колегією суддів Північного апеляційного господарського суду  у складі: Пономаренко Є.Ю. – головуючий суддя; судді – Дідиченко М.А., Руденко М.А.

Розгляд апеляційних скарг Бєлаша Сергія Вікторовича та Заікіна Артема Юрійовича на рішення Господарського суду міста Києва від 07.06.2018 у справі № 910/6624/17 призначити на 12.11.2018  о  12 год. 40 хв.

Повідомити учасників, що засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, б.1, зал судового засідання № 14. Явка учасників не є обов’язковою.