flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 243/12225/21 (Головуючий суддя – Яковлєв М.Л.)

17 липня 2024, 10:08

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 08.07.2024 у справі № 243/12225/21 (Головуючий суддя – Яковлєв М.Л.) за позовом Кулинича Сергія Вікторовича до Акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк», третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Алишева Віра Андріївна, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Матюха Олександр Якович, третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Тимченко Микола Васильович, третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю «Сталь-Центр», третя особа-5, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Щеглов Олег Георгійович, третя особа-6, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Терещенко В’ячеслав Євгенійович, про розірвання договорів застави, відновлення договорів (Вклад «Депозит VIP»), розірваних внаслідок вчинення кримінального правопорушення, надання оригіналів договорів та стягнення моральної шкоди, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк» на рішення Господарського суду міста Києва від 24.05.2024 у справі № 243/12225/21.

Апеляційні скарги Кулинича Сергія Вікторовича та Акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк» на рішення Господарського суду міста Києва від 24.05.2024 у справі № 243/12225/21 об'єднати в одне апеляційне провадження.

Розгляд апеляційної скарги Акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк» на рішення Господарського суду міста Києва від 24.05.2024 у справі № 243/12225/21 призначити на раніше визначені дату та час – 30.07.2024 об 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №16 (другий поверх).  

Встановити учасникам справи строк для подачі всіх заяв (відзивів) та клопотань в письмовій формі протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали.

Довести до відома учасникам справи, що всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А (І поверх), ща допомогою системи «Електронний суд» ЄСІТС або ж через офіційну електронну пошту суду за посиланням: inbox@anec.court.gov.ua.

Звернути увагу учасників справи на можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з  використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Роз`яснити учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) через систему «Електронний суд» із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Одночасно звертаємо увагу, що після реєстрації в системі «Електронний суд» - повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються учасникам справи в електронному вигляді автоматично.

Наголосити учасникам справи, що у відповідності до абз.1 ч.6 ст.6 Господарського процесуального кодексу України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120312630