flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі №910/13952/23 (Головуючий суддя – Майданевич А.Г.)

28 лютого 2024, 14:25

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 26.02.2024 у справі №910/13952/23 (Головуючий суддя – Майданевич А.Г.) за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "Укргазбанк" до Акціонерного товариства "Українська залізниця", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Державне підприємство "Донецька залізниця" про стягнення 260 864 340, 67 грн, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "Укргазбанк" на рішення Господарського суду міста Києва від 17.01.2024 у справі № 910/13952/23.

Роз`яснити учасникам справи право подати до суду апеляційної інстанції відзиви на апеляційну скаргу, заперечення, пояснення щодо апеляційної скарги в письмовій формі протягом п’ятнадцяти  днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити скаржнику право подати до суду апеляційної інстанції заперечення на відзив (в разі його надання) в письмовій формі протягом десяти днів з дня його отримання (в разі надання - надати суду докази надсилання (надання) його іншим учасникам справи).

Встановити учасникам справи строк для подачі всіх заяв та клопотань в письмовій формі протягом п’яти днів з дня вручення даної ухвали.

Документи подаються через відділ забезпечення документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1-а (І поверх).

Слід зазначити про можливість подання пояснень, заяв та клопотань тощо, через офіційну електронну адресу суду - inbox@anec.court.gov.ua через особистий кабінет в системі “Електронний суд”, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного кваліфікованого електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису з урахуванням вимог Закону України “Про електронні документи та електронний документообіг”, та Закону України “про електронні довірчі послуги”.

Попередити учасників справи, що заяви, скарги і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених Господарським процесуальним кодексом України.

Закінчити проведення підготовчих дій.

Об’єднати апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "Укргазбанк" та Акціонерного товариства "Українська залізниця" на рішення Господарського суду міста Києва від 17.01.2024 у справі № 910/13952/23 в одне апеляційне провадження.

Призначити до розгляду апеляційні скарги скаргу Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "Укргазбанк" та Акціонерного товариства "Українська залізниця" на рішення Господарського суду міста Києва від 17.01.2024 у справі № 910/13952/23.

Повідомити учасників справи, що апеляційні скарги розглядатимуться у судовому засіданні 01.04.2024 об 11:00 в приміщенні Північного апеляційного господарського суду (м. Київ, вул. Шолуденка, 1а, зал судових засідань № 7).

Запропонувати Акціонерному товариству "Українська залізниця" надати до суду у письмовій формі свої міркування або заперечення стосовно визнання поважними причин пропуску строку АБ «УКРГАЗБАНК» позовної давності за вимогами до АТ «Укрзалізниця» про стягнення заборгованості за облігаціями серій G, J, N, що емітовані ДП «ДОНЕЦЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез`явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Всі документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) подаються через систему "Електронний суд" із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Для осіб, які зареєстровані в системі "Електронний суд", повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням: https://reestr.court.gov.ua/