flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 873/551/23 (Головуючий суддя – Гаврилюк О.М.)

20 лютого 2024, 16:15

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 20.02.2024 у справі № 873/551/23 (Головуючий суддя – Гаврилюк О.М.) за позовом Акціонерного товариства «Міжнародний інвестиційний Банк» до Зіміної Нелі Василівни, за участю третьої особи на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю «СВИНЕЦЬ», про стягнення заборгованості, відкласти розгляд заяви у справі № 873/551/23 на 27.02.2023 о 15 год. 00 хв. в режимі відеоконференції (зал судового засідання № 5), за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1а.

Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: представник Зіміної Нелі Василівни (Борисенко О.В.) (електронна пошта – ____), контактний номер телефону: _____.

Довести до відома учасників судового процесу, що нез’явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою для розгляду заяви.

Роз`яснити учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) через систему "Електронний суд" із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Для осіб, які зареєстровані в системі "Електронний суд", повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

Явку представників визнати необов'язковою.

 

Електронний варіант за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/