flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 873/146/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.)

08 листопада 2023, 15:41

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 06.11.2023 у справа № 873/146/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.) за позовом акціонерного товариства "Райффайзен Банк" до товариства з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ" про стягнення заборгованості, прийняти до розгляду заяву товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова Компанія “Кредит-Капітал” про заміну сторони у виконавчому документі у справі №873/146/22.

Справу №873/146/22 за заявою товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова Компанія “Кредит-Капітал” про заміну сторони у виконавчому документі призначити до розгляду на 05.12.2023 о 10 год. 25 хв. Засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А, зал судових засідань №14 (ІІ поверх). Довести до відома учасників апеляційного провадження, що не з’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті. Явка уповноважених представників сторін у судове засідання не є обов’язковою.

У день судового засідання сторонам надати до суду документи, що підтверджують повноваження представників, з урахуванням приписів ч.ч. 3, 4 ст. 56 Господарського процесуального кодексу України (у разі самопредставництва) та пп. 11 п. 16-1 розділу ХV Перехідних положень Конституції України, ч. 4 ст. 60 Господарського процесуального кодексу України, Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” (у разі участі представника).

Повідомити учасників справи, що з 05.10.2021 офіційно розпочали функціонування три підсистеми (модулі) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи: “Електронний кабінет”, “Електронний суд” підсистема відеоконференцзв’язку, у зв'язку з чим відповідно до частини шостої статті 6 ГПК України адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, державні органи, органи місцевого самоврядування та суб'єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в обов'язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в добровільному порядку.

Всі документи та письмові докази подаються виключно через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А (І поверх).