flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 41/207 (Головуючий суддя – Мальченко А.О.)

03 жовтня 2023, 15:22

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 25.09.2023 у справі № 41/207 (Головуючий суддя – Мальченко А.О.) за позовом   Товариства з обмеженою відповідальністю «Золотий мандарин Ойл» до Акціонерного товариства «К.Енерго», за участю третіх осіб із самостійними вимогами на предмет спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Ресурси», Дочірнє підприємство «Стальінвест» Товариства з обмеженою відповідальністю «Донметалзбут», про виконання зобов`язання в натурі, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Ресурси» на ухвалу Господарського суду міста Києва від 10.08.2023 у справі № 41/207.

Розгляд апеляційної скарги призначити на 25.10.2023 о 14:40 год., який відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судових засідань № 10.

Учасникам апеляційного провадження встановити строк для подання відзивів на апеляційну скаргу до 16 жовтня 2023 року.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Докази, які не були подані до суду першої інстанції, приймаються судом лише у виняткових випадках, якщо учасник справи надав докази неможливості їх подання до суду першої інстанції з причин, що об'єктивно не залежали від нього ( ч. 3 ст. 269 ГПК України).

Кожна сторона несе ризик настання наслідків, пов'язаних з вчиненням чи невчиненням нею процесуальних дій. Заяви, клопотання і заперечення, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що їх участь у судовому засіданні не є обов`язковою та нез’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Дану ухвалу надіслати учасникам апеляційного провадження до відома на електронні адреси.

Заяви, клопотання і заперечення подаються до Північного апеляційного господарського суду виключно в електронній формі з застосуванням електронного цифрового підпису на електрону адресу суду або за допомогою підсистеми «Електронний суд» або письмовій формі через канцелярію суду.

Відповідно до частин 6 та 7 статті 6 ГПК України:

«Адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, державні органи, органи місцевого самоврядування, суб’єкти господарювання державного та комунального секторів економіки та особи, які провадять клірингову діяльність у значенні, наведеному в Законі України "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки", реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в обов’язковому порядку. Інші особи реєструють свої офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в добровільному порядку.

Особам, які зареєстрували офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі, суд вручає будь-які документи у справах, в яких такі особи беруть участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення на офіційні електронні адреси таких осіб, що не позбавляє їх права отримати копію судового рішення у паперовій формі за окремою заявою.»

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/113725184