flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/7713/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.)

22 березня 2023, 14:30

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 21.03.2023 у справі № 910/7713/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.) за позовом акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень" до товариства з обмеженою відповідальністю "Торгова електрична компанія" за участю третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: 1) товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче підприємство "Краматорський завод енергетичного машинобудування" та 2) Сімахіна Івана Володимировича, про стягнення 615479, 45 грн., розгляд апеляційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю "Торгова електрична компанія" на рішення господарського суду міста Києва від 07.12.2022 у справі №910/7413/22 в режимі відеоконференції призначити 03.05.2023 об 11 год. 00 хв.

Повідомити учасників, що засідання відбудеться  приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А, зал судових засідань №14. Представник акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень" братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Довести до відома учасників апеляційного провадження, що не з’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті. Явка уповноважених представників сторін у судове засідання не є обов’язковою.

Попередити сторін, що відповідно до ч. 5 ст. 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON, який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/.

Попередити представника позивача, що відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання за участі сторін поза межами приміщення суду, він зобов`язаний зайти та авторизуватися в Системі "EasyCon" за 10 хвилин до початку судового засідання.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення. Роз’яснити особі, яка подала клопотання/заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що у разі її явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання у приміщення Північного апеляційного господарського суду, така особа бере участь у судовому засіданні в загальному порядку.

У день судового засідання сторонам надати до суду документи, що підтверджують повноваження представників, з урахуванням приписів ч.ч. 3, 4 ст. 56 Господарського процесуального кодексу України (у разі самопредставництва) та пп. 11 п. 16-1 розділу ХV Перехідних положень Конституції України, ч. 4 ст. 60 Господарського процесуального кодексу України, Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” (у разі участі представника).

Всі документи та письмові докази подаються виключно через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А (І поверх).

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/