flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/7413/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.)

17 березня 2023, 10:31

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 16.03.2023 у справі № 910/7413/22 (Головуючий суддя – Руденко М.А.) за позовом акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень" до товариства з обмеженою відповідальністю "Торгова електрична компанія", за участю третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: 1) товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче підприємство "Краматорський завод енергетичного машинобудування" та 2) Сімахіна Івана Володимировича, про стягнення 615479, 45 грн., прийняти апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю "Торгова електрична компанія" на рішення господарського суду міста Києва від 07.12.2022 у справі №910/7413/22 у складі колегії суддів: Руденко М.А. (головуючий суддя), судді Кропивна Л.В., Пономаренко Є.Ю. до свого провадження.

Задовольнити клопотання представника акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень" Мартиненка Олександра Васильовича про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Судове засідання по справі №910/7413/22 в режимі відеоконференції відбудеться 21.03.2023 о 10 год. 45 хв. в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А (зал судових засідань №14, ІІ поверх). Представник акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень" братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Довести до відома учасників апеляційного провадження, що не з’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті. Явка уповноважених представників сторін у судове засідання не є обов’язковою.

Попередити сторін, що відповідно до ч. 5 ст. 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON, який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/.

Попередити представника акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень", що відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання за участі сторін поза межами приміщення суду, він зобов`язаний зайти та авторизуватися в Системі "EasyCon" за 10 хвилин до початку судового засідання.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення. Роз’яснити особі, яка подала клопотання/заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що у разі її явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання у приміщення Північного апеляційного господарського суду, така особа бере участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/109587461