flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/10756/22 (Головуючий суддя – Сулім В.В.)

27 січня 2023, 12:01

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 21.01.2022 у справі № 910/10756/22 (Головуючий суддя – Сулім В.В.) у справі №910/10756/22 (суддя - Бондаренко-Легких Г.П.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю  "ДТЕК КУРАХІВСЬКА ЦЗФ" до  Акціонерного товариства "УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ" про стягнення 165 864,52 грн, відмовити у задоволенні клопотання Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» про розгляд апеляційної скарги з повідомленням (викликом) учасників справи.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця» на рішення Господарського суду міста Києва від 28.12.2022 у справі №910/10756/22.

Розгляд апеляційної скарги здійснювати у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (без проведення судового засідання).

Запропонувати учасникам справи надати відзив на апеляційну скаргу протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення копії даної ухвали. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції. Відзив має бути оформлений з дотриманням вимог ст. 263 ГПК України.

Копія відзиву (відповіді на відзив) та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву (відповіді на відзив) до суду.

Апелянт має право подати до суду відповідь на відзив протягом десяти днів з дня вручення йому відзиву на апеляційну скаргу.

Відповідно до ч. 2 ст. 169 ГПК України заяви, клопотання і заперечення подаються тільки в письмовій формі.

Будь-які письмова заява, відзив, клопотання мають бути оформленні з дотриманням вимог ст. 170 ГПК України.

Встановити учасникам справи строк для подачі всіх заяв та клопотань в письмовій формі - протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали.

Документи подаються через відділ забезпечення документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1-а (І поверх).

Слід зазначити про можливість подання пояснень, заяв та клопотань тощо, через офіційну електронну адресу суду - inbox@anec.court.gov.ua через особистий кабінет в системі “Електронний суд”, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного кваліфікованого електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису з урахуванням вимог Закону України “Про електронні документи та електронний документообіг”, та      Закону України “про електронні довірчі послуги”.

Дану ухвалу надіслати учасникам апеляційного провадження до відома на електронні адреси.

Витребувати у Господарського суду міста Києва матеріали справи №910/10756/22.

Відповідно до ч. 2 ст. 235 ГПК України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає касаційному оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/108523794