flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/18801/16 (ТОВ «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат», ПАТ «Стаханівський завод технічного вуглецю», ПАТ «Банк Фінанси та Кредит», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, ТОВ «Кременчуцький шкірзавод», …)

19 липня 2022, 15:48

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 11.07.2022 у справі № 910/18801/16 (Головуючий суддя – Корсак В.А.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат” до 1. Публічного акціонерного товариства “Банк Фінанси та Кредит” в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію, 2. Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів:  Публічне акціонерне товариство “Стаханівський завод технічного вуглецю”, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю “Кременчуцький шкірзавод”, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача-1: Фізична особа Дорошенко Олег Борисович, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю “ Фінансова компанія “Інтегріті”, про зобов`язання вчинити дії, повідомити учасників справи про відкладення розгляду апеляційної скарги у справі №910/18801/16  на 05.09.2022 о 14 год. 40 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та програмного забезпечення “EasyCon”, яке відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №9 (другий поверх).           

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез`явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.     

Копію ухвали Північного апеляційного господарського суду надіслати сторонам у справі. 

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від судового рішення.

                       

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/105267716