flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 911/107/16 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.)

09 липня 2024, 15:17

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 27.06.2024 у справі № 911/107/16 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.) за позовом Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України” до Товариства з додатковою відповідальністю “Яготинське хлібоприймальне підприємство”, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Приватне акціонерне товариство “Креатив”, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю “Регіонпродукт-Україна” про  стягнення 10 377 463,34 доларів США та 142 408 432,60 грн., та за зустрічним позовом  Товариства з додатковою відповідальністю “Яготинське хлібоприймальне підприємство”, до  Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Приватне акціонерне товариство “Креатив”, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю “Регіонпродукт-Україна”, про визнання поруки припиненою та визнання договорів недійсними, та за позовом  третьої особи із самостійними вимогами на предмет спору Компанії Formdray Limited (Формдрай Лімітед) до 1. Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”, 2. Товариства з додатковою відповідальністю “Яготинське хлібоприймальне підприємство” про визнання договорів недійсними,  продовжити строк розгляду апеляційної скарги.

Відкласти розгляд апеляційної скарги Товариства з додатковою відповідальністю “Яготинське хлібоприймальне підприємство” на рішення Господарського суду Київської області від 11.02.2021 у справі №911/107/16  на 01.08.2024 о 12 год. 20 хв.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А. (зал судових засідань №5).

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез’явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою для розгляду справи.

Зобов’язати Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства       юстиції України надати колегії суддів:

- докази оплати вартості експертизи, письмові пояснення щодо проведення;

- письмові пояснення щодо неможливості проведення експертного дослідження у строки встановленні підпунктом 1.13 пункту 1 Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень.

Всі документи та письмові докази подаються через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1 А (І поверх) або через систему "Електронний суд".

 Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.