flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/3748/20 (Головуючий суддя – Корсак В.А.)

11 червня 2024, 12:13

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 28.05.2024 у справі № 910/3748/20 (Головуючий суддя – Корсак В.А.) за позовом Федорченка Івана Вікторовича до 1.Товариства з обмеженою відповідальністю "Фондова компанія "Фаворит", 2. Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "Надра", 3. Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Білої І. В., 4. Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Мотор-Ділер», треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору, на стороні відповідача: 1. Приватне акціонерне товариство «Українська міжбанківська валютна біржа», 2. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, 3. Приватне акціонерне товариство «Фондова біржа «Перспектива», про визнання протиправним, недійсним, нікчемним правочину, переведення прав та обов`язків покупця, визнання права власності, витребування акцій та зобов`язання вчинити певні дії, об'єднати розгляд апеляційних скарг Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "Надра" в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Мотор-Ділер», Федорченка Івана Вікторовича та Товариства з обмеженою відповідальністю "Фондова компанія "Фаворит" на рішення Господарського суду міста Києва від 14.03.2024 у справі №910/3748/20 в одне апеляційне провадження.       

Повідомити учасників справи про призначення апеляційних скарг до розгляду в раніше призначеному судовому засіданні на 12.06.2024 о 14:40 год. Засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №9 (другий поверх).

Копію ухвали Північного апеляційного господарського суду надіслати учасникам провадження.



Всі документи та письмові докази подаються поштою через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденко, 1а (І поверх) або в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд».



Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.