flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/2477/19 (Головуючий суддя – Корсак В.А.)

11 червня 2024, 12:12

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 13.05.2024 у справі № 910/2477/19 (Головуючий суддя – Корсак В.А.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "НІКО-ТАЙС" до Товариства з обмеженою відповідальністю "В.В.С. Плюс" про стягнення 38 549,98 грн, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "НІКО-ТАЙС" на ухвалу Господарського суду міста Києва від 25.04.2024 у справі № 910/2477/19.

Закінчити проведення підготовчих дій.

Повідомити учасників справи про призначення апеляційної скарги до розгляду на 12.06.2024 о 14:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №9 (другий поверх).

Задовольнити клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "НІКО-ТАЙС" про участь у всіх судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів у програмі «EasyCon» у справі №910/2477/19.

Особа, яка братиме участь у судовомих засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: представник позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "НІКО-ТАЙС" – адвокат – Грищенко Олександр Миколайович (логін – ______; номер телефону – _______).

Роз`яснити учасникам справи право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі до 03.06.2024.

Звернути увагу, що згідно вимог   ст. 263 ГПК України, відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції. До відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Встановити учасникам справи строк для подачі всіх заяв та клопотань в письмовій формі до 03.06.2024.

Явка учасників справи не є обов`язковою.

У зв`язку з військовою агресією проти України Північний апеляційний господарський суд роз`яснює про право сторін подати заяви про розгляд справи за їх відсутності, а також учасники справи (у разі неможливості явки їх представників у судове засідання) не позбавлені можливості звернутися до суду з клопотанням про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку «EasyCon» або інших доступних суду та учасникам судового процесу засобів, що забезпечують проведення судових засідань у режимі відеоконференцзв`язку та відповідають вимогам законодавства.

Копію ухвали Північного апеляційного господарського суду надіслати учасникам провадження.



Всі документи та письмові докази подаються поштою через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденко, 1а (1-й поверх) або в електронному вигляді через особистий кабінет в системі "Електронний суд" із застосуванням електронного цифрового підпису на електронну адресу суду - inbox@anec.court.gov.ua.



Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.