flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 914/2805/21 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.)

01 травня 2024, 14:01

 

Ухвалю Північного апеляційного господарського суду від 25.04.2024 у справі № 914/2805/21 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.) за позовом Горуйка Павла Івановича до: 1) Релігійної організації "Релігійна громада Львівської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) парафії Святого Духа у Залізничному районі міста Львова"; 2) Львівської обласної державної адміністрації; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Горуйко Христина Павлівна; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача-2: Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації; про визнання протиправними (недійсними) рішення загальних зборів, визнання протиправним та скасування розпорядження в частині, відкласти розгляд апеляційної скарги Релігійної організації "Релігійна громада Львівської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) парафії Святого Духа у Залізничному районі міста Львова" на рішення Господарського суду міста Києва від 03.11.2022 у справі №914/2805/21 на 23.05.2024 об 11 год. 00 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал судових засідань № 5 (І поверх).

Судове засідання, призначене на  23.05.2024 об 11 год. 00 хв. провести в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за участю представника третьої особи на стороні відповідача 2.

Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції прийматиме участь представник третьої особи 2 - Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації – Гринів Соломія Ярославівна, адреса електронної пошти – ___________.

Відеоконференція буде проведена за допомогою системи відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua).

Попередити, що відповідно до частини п`ятої   статті 197 ГПК України, пункту 46 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, зокрема, підсистеми відеоконференцзв`язку, ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи.

Всі документи та письмові докази подаються через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1 А (І поверх) або через систему "Електронний суд".

Явку представників визнати необов`язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.