flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 911/803/20 (Головуючий суддя – Гаврилюк О.М.)

17 квітня 2024, 16:37

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 16.04.2024 у справі № 911/803/20 (Головуючий суддя – Гаврилюк О.М.) за позовом Приватного акціонерного товариства «Інвестиційна група «Регіон-Капітал» до 1. Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Бузівське», 2. Маслова Антона Олександровича, 4. Державного реєстратора Комунального підприємства Київської обласної ради «ГОТОВО» Гнатюк Мирослави Валеріївни, 5. Шведенка Олега Миколайовича, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: 1. Бабенка Олександра Івановича, 2. Товариства з обмеженою відповідальністю «Земельний Центр», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Компанії з обмеженою відповідальністю НОВАЛІС ГРУП ЛІМІТЕД, про визнання недійсними рішення, договору купівлі-продажу, статуту, скасування рішень, витребування майна та визнання права власності, відкласти розгляд справи №  911/803/20 за апеляційною скаргою Шведенка Олега Миколайовича  на ухвалу Господарського суду Київської області від 22.11.2023 на 28.05.2024 об 11 год. 00 хв. (зал судового засідання № 5), за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1а.

Довести до відома учасників судового процесу, що нез’явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою для розгляду апеляційної скарги.

Роз`яснити учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) через систему "Електронний суд" із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Для осіб, які зареєстровані в системі "Електронний суд", повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

Явку представників визнати необов'язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.