flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/8255/23 (Головуючий суддя – Корсак В.А.)

25 березня 2024, 10:00

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 18.03.2024 у справі № 910/8255/23 (Головуючий суддя – Корсак В.А.) за позовом Демцюри Галини Іванівни до Міністерства юстиції України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Демцюра Юрій Миколайович, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Сенько Віктор Михайлович, про визнання незаконним та скасування наказу, залучити до участі у справі №910/8255/23 у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Тетіївське районне підприємство по будівництву «Райагробуд» (09800, Київська область, Тетіївський район,   місто Тетіїв,   вулиця Карла Маркса,   будинок 156, код  ЄДРПОУ 03584680).

Повідомити учасників справи про відкладення розгляду апеляційної скарги на 27.03.2024 о 14:00 год., яке відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №9 (другий поверх).

Зобов`язати Демцюру Галину Іванівну у найкоротший строк направити Тетіївському районному підприємству по будівництву «Райагробуд» копію позовної заяви та апеляційної скарги  з додатками, докази чого надати до суду.

Роз`яснити Тетіївському районному підприємству по будівництву «Райагробуд» право подати до суду апеляційної інстанції відзиви на позовну заяву та на апеляційну скаргу в письмовій формі у найкоротший строк, але не пізніше 27.03.2024.

Встановити Тетіївському районному підприємству по будівництву «Райагробуд» найкоротший строк для надання письмових пояснень по суті спору в письмовій формі, але не пізніше 27.03.2024.

Явка учасників справи не є обов’язковою.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Північний апеляційний господарський суд роз`яснює про право сторін подати заяви про розгляд справи за їх відсутності, а також учасники справи (у разі неможливості явки їх представників у судове засідання) не позбавлені можливості звернутися до суду з клопотанням про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв'язку «EasyCon» або інших доступних суду та учасникам судового процесу засобів, що забезпечують проведення судових засідань у режимі відеоконференцзв'язку та відповідають вимогам законодавства.

Копію ухвали Північного апеляційного господарського суду надіслати учасникам провадження.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.



Всі документи та письмові докази подаються поштою через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденко, 1а (1-й поверх) або в електронному вигляді через особистий кабінет в системі "Електронний суд" із застосуванням електронного цифрового підпису на електронну адресу суду - inbox@anec.court.gov.ua.