flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/8714/18 (Головуючий суддя – Сулім В.В.)

19 березня 2024, 13:00

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 06.03.2024 у справі № 910/8714/18 (Головуючий суддя – Сулім В.В.) за позовом Публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-7" до 1. Компанії BARLENCO LTD (Барленко ЛТД), 2. PRIVATE LIMITED LIABILITY COMPANY METINVEST B.V. (ПРИВАТНА КОМПАНІЯ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕТІНВЕСТ Б.В."), 3. Ахметов Рінат Леонідович, третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача-2: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Фонд державного майна України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів: Приватне акціонерне товариство "Металургійний комбінат "Азовсталь", про визнання недійсним рішення, визнання недійсним правочину, стягнення акцій, відкласти розгляд заявою Публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Синергія-7" про ухвалення додаткового рішення  у справі № 910/8714/18  на  03.04.2024 на 12:40.

Засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1А, зал судових засідань №7.

Судове засідання,    призначене на 03.04.2024 о 12:40 провести в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за участю представника третьої особи.

Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: представник третьої особи  Чайкіна Катерина Олегівна (логін - _____; тел. _______).

Попередити представника третьої особи, що відповідно до ч. 5 ст. 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Всі документи та письмові докази подаються через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1 А (І поверх) або через систему "Електронний суд".

Запропонувати учасникам справи повідомити суд про можливість розгляду справи без участі їх представників або участю у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.