flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/429/21 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.)

01 лютого 2023, 14:27

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 31.01.2023 у справі № 910/429/21 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.) за позовом   Фермерського господарства «Україна» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Адама Україна», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Приватний нотаріус Вінницького міського нотаріального округу Вінницької області Посвятенко Юрій Дмитрович, про визнання товарної аграрної розписки недійсною, розгляд  заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Адама України»  про розподіл судових витрат подої після розгляду апеляційної скарги Фермерського господарства «Україна» у справі № 910/429/21 призначити 02.03.2023 об 12:45 год.  в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул.Шолуденка, 1- А, зал судових засідань № 05.

Копію даної ухвали надіслати учасникам апеляційного провадження до відома.

Учасники справи мають право подати відзив на апеляційну скаргу, заяви пояснення, заперечення, клопотання протягом 10 днів з дня отримання ухвали. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду  першої інстанції.

Закінчити проведення підготовчих дій.

Відзив на апеляційну скаргу, заяви, пояснення, клопотання  і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених    ГПК України.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез'явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від судового рішення.