flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/2172/22 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.)

30 січня 2023, 14:54

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 26.01.2023 у справі № 910/2172/22 (Головуючий суддя – Ткаченко Б.О.) за позовом Комунального підприємства виконавчого органу    Київради (Київської міської державної адміністрації) "Київтеплоенерго" до: 1. Державного управління справами,  2. Державного підприємства "Укржитлосервіс", за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача 1: 1. Державного підприємства "Центр-Сервіс", 2. Фонду державного майна України, про стягнення 628 210,28 грн, розгляд апеляційної скарги призначити на 23 лютого 2023 року о 13 год. 40 хв.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А. (зал судових засідань №05).

Роз'яснити учасникам справи про можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Копію даної ухвали надіслати учасникам апеляційного провадження до відома, на відомі суду електронні адреси сторін, що наявні в матеріалах справи, та публікації інформації про призначення апеляційної скарги до розгляду на сайті Північного апеляційного господарського суду.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Заяви, клопотання і заперечення подаються до Північного апеляційного господарського суду виключно в електронній формі з застосуванням електронного цифрового підпису на електронну адресу суду або за допомогою підсистеми «Електронний суд», або у письмовій формі через канцелярію суду.

Інформацію по справі учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади: https://nag.court.gov.ua/sud4873/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від судового рішення.