flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/8259/16 (Головуючий суддя – Гарник Л.Л.)

18 січня 2023, 12:00

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 11.01.2023 у справі № 910/8259/16 (Головуючий суддя – Гарник Л.Л.) за заявою  Публічного акціонерного товариства "Альфа-Банк" до  Приватного акціонерного товариства "Маріупольський завод важкого машинобудування" про  банкрутство, оголосити у справі №910/8259/16 перерву до 15.02.2023 о 14:00.

Засідання суду відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, буд.1-А (зал судових засідань №1, 1 поверх).

Акціонерному товариству «Міжнародний резервний банк» завчасно до судового засідання надати докази надсилання апеляційної скарги з доданими до неї документами учасникам справи про банкрутство Приватного акціонерного товариства "Маріупольський завод важкого машинобудування" - Центральному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Київ), Товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Альтарес Фінанс», Управлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у місті Києві.

Повідомити учасників справи про можливість участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції, у тому числі поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та про можливість подати процесуальні документи, в тому числі заяву в порядку статті 197 ГПК України, на електронну адресу суду - inbox@anec.court.gov.ua через особистий кабінет в системі «Електронний суд», вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного кваліфікованого електронного цифрового підпису.

Довести до відома учасників справи, що явка їх представників у судове засідання не є обов’язковою.

Звернути увагу учасників справи на можливість розгляду справи за відсутності їх представників за наявними у справі матеріалами у разі подання відповідного клопотання.