flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/15252/19 (ДП «Енергоринок», ДПЗЕД «Укрінтеренерго», ДП Регіональні електричні мережі», ПрАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля», ПАТ «Запоріжжяобленерго», АТ «Херсонобленерго», ПрАТ «Львівобленерго», …)

26 січня 2022, 13:01

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 25.01.2022 у справі № 910/15252/19  (головуючий суддя: Руденко М.А.) за позовом державного підприємства “Енергоринок” до державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності “Укрінтеренерго”, третя особа-1 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору державне підприємство “Регіональні електричні мережі”, третя особа-2 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “ДТЕК ПЕМ - Енерговугілля”, третя особа-3 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору публічне акціонерне товариство “Запоріжжяобленерго”, третя особа-4 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “Херсонобленерго”, третя особа-5 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “Львівобленерго”, третя особа-6 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “Національна енергетична компанія “Укренерго”, третя особа-7 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “Харківобленерго”, третя особа-8 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “ДТЕК Дніпровські електромережі”, третя особа-9 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “Волиньобленерго”, третя особа-10 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору товариство з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Високовольтні мережі”, третя особа-11 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “Чернігівобленерго”, третя особа-12 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “Укрзалізниця”, третя особа-13 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “ДТЕК Київські електромережі”, третя особа-14 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватне акціонерне товариство “Трест “Південзахіденергобуд”, третя особа-15 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору акціонерне товариство “Одесаобленерго”, третя особа-16 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, про стягнення 696336205, 62 грн, розгляд справи №910/15252/19 відкласти на 22.02.2022 о 12 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А, зал судових засідань №14 (ІІ поверх). Довести до відома учасників апеляційного провадження, що не з’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті. Явка уповноважених представників сторін у судове засідання не є обов’язковою.

У день судового засідання сторонам надати до суду документи, що підтверджують повноваження представників, з урахуванням приписів чч. 3, 4 ст. 56 Господарського процесуального кодексу України (у разі самопредставництва) та пп. 11 п. 16-1 розділу ХV Перехідних положень Конституції України, ч. 4 ст. 60 Господарського процесуального кодексу України, Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” (у разі участі представника).

Всі документи та письмові докази подаються виключно через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А (І поверх).

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/