flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/9026/21 (Петракова Л.О., АТ «Об’єднана зернова компаніія”, ТОВ «Судноремонтний завод «Южний Севастополь», ТОВ «Адмата»)

25 жовтня 2021, 17:05

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 25.10.2021 у справі № 910/9026/21 (головуючий суддя: Владимиренко С.В.) за позовом Петракової Людмили Олександрівни до 1.Акціонерного товариства “Об’єднана зернова компанія”, 2. Товариства з обмеженою відповідальністю “Судноремонтний завод “Южний Севастополь”, 3. Товариства з обмеженою відповідальністю “Адмата”, про визнання договору поруки недійсним, задовольнити клопотання Петракової Людмили Олександрівни про поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу Господарського суду міста Києва від 08.06.2021 у справі №910/9026/21  та поновити зазначений строк.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Петракової Людмили Олександрівни на ухвалу Господарського суду міста Києва від 08.06.2021 у справі №910/9026/21.  

Учасники справи мають право подати відзив на апеляційну скаргу, заяви клопотання, заперечення, пояснення до 08.11.2021. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції. Відзив на апеляційну скаргу, заяви, пояснення, клопотання і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених ГПК.

Розгляд апеляційної скарги призначити на 09 листопада 2021 року о 11 год. 45 хв. в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1- А, зал судових засідань № 6.

Зобов’язати Петракову Людмилу Олександрівну надати до Північного апеляційного господарського суду, в строк до 08.11.2021, позовну заяву з додатками, яку було повернуто Господарським судом міста Києва.

Копію даної ухвали надіслати учасникам апеляційного провадження до відома.

Закінчити проведення підготовчих дій.

З урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні Північний апеляційний господарський суд роз‘яснює про право сторін подати заяви про розгляд справи за їхньої відсутності.    

Північний апеляційний господарський суд повідомляє учасникам справи про можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за заявою учасників справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Північний апеляційний господарський суд наголошує на необхідності дотримання учасниками процесу, які прибувають в судове засідання, заходів карантинного режиму, у тому числі й щодо використання засобів індивідуального захисту.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез‘явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від судового рішення.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/