flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/1809/18 (Перший заступник прокурора Київської області, КМУ, Київська обласна держ. адміністрація, Макарівська районна держ.адміністрація, Фонд гарантування вкладів фіз.осіб, НБУ, ПАТ «Дельта Банк», ДП «Макарівське лісове господ

21 липня 2021, 13:08

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 01.07.2021 у справі № 910/1809/18 (головуючий суддя: Станік С.Р.) за позовом Першого заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до Київської обласної державної адміністрації; Макарівської районної державної адміністрації; Фонду гарантування вкладів фізичних осіб; Національного банку України; Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Державне підприємство “Макарівське лісове господарство”, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Кулаківський Вадим Валентинович, Масляк Іван Ігорович, Проценко Володимир Анатолійович, Комасюк Павло Володимирович, Гашимов Аба Сагір Огли,  Товариство з обмеженою відповідальністю “АВА-ГРУП”, Товариство  з обмеженою відповідальністю “Агрікалче Груп”, Кулаківська Вероніка Валентинівна, Семенов Павло Георгійович, Ніколаєнко Володимир Олександрович, Мартинов Данило Олександрович, Граков Олексій Павлович, Наумов Ілля Володимирович, Побережний Петро Янкович, Музичук Наталія Петрівна, Шевчук Максим Володимирович, про визнання незаконними та скасування розпоряджень, визнання недійсними договорів іпотеки та витребування майна, прийняти справу №910/1809/18 за апеляційною скаргою виконуючого обов’язки прокурора Київської області на рішення Господарського суду міста Києва від 09.06.2020 до провадження у складі колегії суддів: головуючий суддя - Станік С.Р. (суддя-доповідач), судді: Тищенко О.В., Дикунська С.Я.

Призначити до розгляду в судовому засіданні справу №910/1809/18 за апеляційною скаргою виконуючого обов’язки прокурора Київської області на рішення Господарського суду міста Києва від 09.06.2020.

 Судове засідання відбудеться 02.09.2021 об 16 год. 00 хв. в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка,1 літера А в залі судових засідань №16.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що їх участь у судовому засіданні не є обов`язковою та нез’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті.

Всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденко, 1 літера А (І поверх).

Попередити сторін про необхідність дотримання Перехідних положень Конституції України та ст. 58 Господарського процесуального кодексу України в частині здійснення представництва учасників апеляційного провадження (а також вчинення інших процесуальних дій, зокрема, підписання відзиву, заперечень, заяв, клопотань) в суді апеляційної інстанції.

Копію даної ухвали надіслати учасникам у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та не підлягає оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/98102968