flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/19639/20 (ТОВ «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ», ДП «Гарантований покупець», ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Кабінет Міністрів

01 липня 2021, 16:58

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 25.06.2021 у справі № 910/19639/20 (головуючий суддя: Куксов В.В.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ» до Державного підприємства «Гарантований покупець», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: 1) Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго», 2) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 3) Кабінет Міністрів України про стягнення 398 293,98 грн., призначити розгляд заяви представника Товариства з обмеженою відповідальністю “СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ” про прийняття додаткової постанови на 07.07.2021 об 11 год. 45 хв. Засідання відбудеться в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А, зал судових засідань №12, про що повідомити учасників справи.

Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез’явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою для заяви по суті.

Роз’яснити учасникам апеляційного провадження право подати до суду апеляційної інстанції письмові пояснення стосовно заяви представника Товариства з обмеженою відповідальністю “СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ” про прийняття додаткової постанови.

Копію ухвали Північного апеляційного господарського суду надіслати учасникам апеляційного провадження до відома.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

 

Електронний варіант за посиланням:

http://reyestr.court.gov.ua