flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 920/367/17 (ПАТ «ІНГ Банк Україна», АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання», ТОВ «ТехноІмпорт», ТОВ «Іскра-Турбогаз»)

25 червня 2021, 12:25

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 22.06.2021 у справі № 920/367/17 (головуючий суддя: Майданевич А.Г.) за позовом Публічного акціонерного товариства  «ІНГ Банк Україна» до відповідача  Акціонерного товариства  «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання» про стягнення 9 968986,51 доларів США (еквівалент 268903 392,28 грн.) та за зустрічним позовом  Акціонерного товариства  Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання до відповідача  Публічного акціонерного товариства  «ІНГ Банк Україна» за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача за зустрічним позовом: 1)  Товариства з обмеженою відповідальністю  «ТехноІмпорт»,  2) Товариства з обмеженою відповідальністю  «Іскра-Турбогаз», 3) Товариства з обмеженою відповідальністю  «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання» про визнання права (відсутності права) та визнання припиненим зобов`язання, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Публічного акціонерного товариства  «ІНГ Банк Україна» на ухвалу Господарського суду Сумської області від 01.06.2021 у справі № 920/367/17. Розгляд апеляційної скарги здійснювати у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (без проведення судового засідання).

Запропонувати учасникам справи надати відзив на апеляційну скаргу протягом п`яти днів з дня вручення копії даної ухвали. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції. Відзив має бути оформлений з дотриманням вимог ст. 263 ГПК України.

Апелянт має право подати до суду відповідь на відзив протягом п’яти днів з дня вручення йому відзиву на апеляційну скаргу.

Будь-які письмова заява, відзив, клопотання мають бути оформленні з дотриманням вимог ст. 170    ГПК України.

Копія відзиву (відповіді на відзив) та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву (відповіді на відзив) до суду.

Копію ухвали надіслати учасникам апеляційного провадження до відома.

Відповідно до ч. 2 ст. 169 ГПК України заяви, клопотання і заперечення подаються тільки в письмовій формі.

Північний апеляційний господарський суд повідомляє учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо), письмові та електронні докази на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі “Електронний суд”, поштою, факсом або дистанційні засоби зв`язку, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису.

Всі документи та письмові докази подаються виключно через Відділ забезпечення автоматизованого розподілу, контролю та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літ. А (І поверх).

Відповідно до ч. 2 ст. 235 ГПК України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає касаційному оскарженню.

 

 Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua