flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/3663/20 (ТОВ «ЮКРЕЙНІАН ФІЛЬМ ДИТСРИБ’ЮШН”, Міністерство юстиції України, держ. реєстратор Київської обл.філії КП «Центр державної реєстрації» Петрик А.В., …)

03 березня 2021, 16:38

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 01.03.2021 у справі № 910/3663/20 (головуючий суддя: Тищенко А.І.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “ЮКРЕЙНІАН ФІЛЬМ ДИТСРИБ’ЮШН” до 1. Міністерства юстиції України, 2. Державного реєстратора Київської обласної філії комунального підприємства “Центр державної реєстрації” Петрик Анастасії Віталіївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: державний реєстратор Київської філії комунального підприємства “РЕЄСТРАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ” Ткаченко Антона Сергійовича, про скасування наказу, реєстраційних дій та відновлення  реєстраційної дії, розгляд справи № 910/3663/20 відкласти на 23.03.2021р. на 14:45 год.

Викликати для участі в судовому засіданні повноважних представників учасників судового процесу.

Повідомити Державного реєстратора Київської обласної філії комунального підприємства “Центр державної реєстрації” Петрик Анастасію Віталіївну та третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: державного реєстратора Київської філії комунального підприємства “РЕЄСТРАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ” Ткаченка Антона Сергійовича про судове засідання через офіційний веб-портал “Судова влада України”.

Повідомити учасників справи про те, що всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ забезпечення автоматизованого розподілу, контролю та моніторингу виконання документів забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А (перший поверх).

Роз’яснити учасникам справи, що юридична особа бере участь у справі через свого керівника або члена виконавчого органу, уповноваженого діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення (самопредставництво юридичної особи), або через представника (ч.3 ст.56 ГПК України). Представником у суді може бути адвокат або законний представник (ч.1   ст.58 ГПК України).

Засідання відбудеться в приміщенні Північного  апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань № 2 (перший поверх).

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://anec.court.gov.ua/sud4873/gromadyanam/csz/m.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та не підлягає касаційному оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/95232455