flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 911/2822/19 (ТОВ «НИВА ФАРМ», Заступник прокурора Чернігівської області в інтересах держави в особі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Погребний О.М., …)

03 березня 2021, 16:37

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 01.03.2021 у справі № 911/2822/19 (головуючий суддя: Тищенко А.І.) за позовом Заступника прокурора Чернігівської області в інтересах держави в особі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру до Товариства з обмеженою відповідальністю "НИВА ФАРМ", за участю у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: 1. Головного управління Держгеокадастру у Київській області, 2. Погребного Олега Миколайовича, про витребування з незаконного володіння земельної ділянки, розгляд справи №  911/2822/19 відкласти на 15.03.2021р. на 12:40 год.

Викликати для участі в судовому засіданні повноважних представників учасників судового процесу.

Повідомити Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру,  Товариство з обмеженою відповідальністю "НИВА ФАРМ",  Головне управління Держгеокадастру у Київській області, Погребного Олега Миколайовича про судове засідання через офіційний веб-портал  “Судова влада України”.

Повідомити учасників справи про те, що всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ забезпечення автоматизованого розподілу, контролю та моніторингу виконання документів забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А (перший поверх).

Роз’яснити учасникам справи, що юридична особа бере участь у справі через свого керівника або члена виконавчого органу, уповноваженого діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення (самопредставництво юридичної особи), або через представника (ч.3 ст.56 ГПК України). Представником у суді може бути адвокат або законний представник (ч.1    ст.58 ГПК України).

Засідання відбудеться в приміщенні Північного  апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань № 2 (перший   поверх).

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://anec.court.gov.ua/sud4873/gromadyanam/csz/m.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та не підлягає касаційному оскарженню.

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/95232457