flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/7294/20 (ТОВ «ГРЕЙНСВАРД», АТ «Українська залізниця», Регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця»)

26 листопада 2020, 11:24

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 19.11.2020 у справі № 910/7294/20 (головуючий суддя: Руденко М.А.) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “ГРЕЙНСВАРД” до Акціонерного товариства “Українська залізниця” про стягнення 13420, 50 грн., прийняти апеляційну скаргу “Українська залізниця” в особі Регіональної філії “Львівська залізниця” акціонерного товариства “Українська залізниця” на рішення господарського суду міста Києва від 30.09.2020 року у справі №910/7294/20 у складі колегії суддів: Руденко М.А. (головуюча суддя), Пономаренко Є.Ю., Дідиченко М.А. до свого провадження.

Задовольнити клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю “ГРЕЙНСВАРД” Накоп’юк Ярослава Володимировича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс “EasyCon”.

Судове засідання по справі №910/7294/20 в режимі відеоконференції відбудеться 08.12.2020 року об 11 год. 40 хв. в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А. (зал судових засідань №13, ІІ поверх). Довести до відома учасників апеляційного провадження, що не з’явлення їх представників в судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги по суті. Явка представників сторін не є обов’язковою.

Попередити сторін, що відповідно до ч. 5 ст. 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку "EasyCon", який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити сторони про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Всі документи та письмові докази подаються виключно через управління автоматизованого документообігу суду та моніторингу виконання документів Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А (І поверх).

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/92947699