flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/5394/17 (ДП «КиївГазЕнерджи», ПАТ «НАК «Нафтогаз України»)

25 листопада 2020, 14:34

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 24.11.2020 у справі № 910/5394/17 (головуючий суддя: Гаврилюк О.М.) за позовом  Публічного акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” до Дочірнього підприємства “КиївГазЕнерджи” про  стягнення коштів, заяву представника Акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Судове засідання по справі № 910/5394/17 призначити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відбудеться 26.11.2020 об 11 год. 40 хв. в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А. (зал судових засідань № 13, 2 поверх).

Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: представник Акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" (логін – omelchuk.tetyana@gmail.com).

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати представника Акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" подати скановані копії документів, що посвідчують його особу для встановлення повноважень, засвідчених електронним цифровим підписом, за один робочий день до проведення судового засідання.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку “EasyCon”, який може бути встановлений за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Попередити представника Акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України", що відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання за участі сторін поза межами приміщення суду, він зобов’язаний зайти та авторизуватися в Системі “EasyCon” за 10 хвилин до початку судового засідання.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити сторони про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями Північного апеляційного господарського суду та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/93035895